-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 25 مهٔ 21، 11:22
صفحه اصلی برای اولین بار در کشور گردهشناسی عسل با میکروسکوپ الکترونی 45854 بازدید print share گردهشناسی عسل (منشاء گیاه شناسی عسل) با میکروسکوپ الکترونی برای اولین بار در ایران جهت کنترل کیفی...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی روابط عمومي
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 5 آوریل 21، 10:23
صفحه اصلی روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا 55038 بازدید print share توسط محققان دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت: روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا دکتر مینایی، عضو...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 7 فوریهٔ 25، 20:33
صفحه اصلی برگزاری موفقیتآمیز نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل 1800 بازدید print share نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط عهدیه قاسمی روی 30 نوامبر 25، 13:22
صفحه اصلی انتشار نخستین مرجع جامع «آبسنگهای مرجانی ایران» در انتشارات بینالمللی Springer 113 بازدید print share کتاب «آبسنگهای مرجانی ایران» تألیف دکتر محمدرضا شکری (عضو هیأت علمی گروه...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی

