Faculty Profile

مهندسی عمران، آب و محیط زیست / سازه و زلزله

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Prediction of tensile strength of concrete using the machine learning methods"
    Alireza Bagher Shemirani, Mohammad parsa Lawaf
    Asian Journal of Civil Engineering (Building and Housing, Vol. 25, pp.1207-1223, 2024
  2. "Experimental and numerical studies of concrete bridge decks using ultra high-performance concrete and reinforced concrete"
    Alireza Bagher Shemirani
    Computers and Concrete, Vol. 29, pp.407-418, 2022
  3. "Effects of Fiber Combination on the Fracture Resistance of Hybrid Reinforced Concrete"
    Alireza Bagher Shemirani
    Iranian Journal of Science and Technology-Transactions of Civil Engineering, Vol. ., pp.1-12, 2021
  4. "Investigation of the interaction between concrete-gypsum interface and internal notch using experimental test and numerical simulation"
    Alireza Bagher Shemirani, Hadi Haeri, Vahab Sarfarazi, Pouyan Ebneabbasi, Mohammad Fatehi Marji
    MECHANICS BASED DESIGN OF STRUCTURES AND MACHINES, Vol. ., pp.1-24, 2021
  5. "Experimental and numerical investigation of the effect of bridge area and its angularities on the failure mechanism of non-persistent crack in concrete-like materials"
    Alireza Bagher Shemirani, Mohammad Sadegh Amini, Vahab Sarfarazi, Kourosh Shahriar, Parviz Moarefvand, Hadi Haeri
    Smart Structures and Systems, Vol. 27, pp.479-492, 2021
  6. "Experimental investigating the properties of fiber reinforced concrete by combining different fibers"
    Ali Ghamari, Javad Kurdi, Alireza Bagher Shemirani, Hadi Haeri
    Computers and Concrete, Vol. 25, pp.509-516, 2020

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. ""
    Alireza Bagher Shemirani, Mohammad Ali asgari
    , 2023
  2. "Investigation on behavior factor of special concrete moment frame with difference of floor level and irregularity in mass under Push Analysis"
    Alireza Bagher Shemirani, Kiarash Yazdanipour
    , 2021
  3. "ارزیابی عملکرد ساختمان با قاب خمشی بتن مسلح تقویت شده با میلگردهای آلیاژ حافظه دار شکلی در برابر زلزله"
    علیرضا باقر شمیرانی، حسین لطفی
    بیست و ششمین همایش سالانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI)- شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن ایران(متب)، 1402
  4. "ارزیابی رفتار لرزه ای قاب خمشی بتنی با نامنظمی سختی جانبی در زلزله"
    صبا کهربائیان، رضا راستی اردکانی، علیرضا باقر شمیرانی
    ششمین کنفرانس بین المللی سازه، 1401
  5. "ارزیابی رفتار لرزه ای قاب خمشی بتنی با نامنظمی سختی جانبی در زلزله های حوزه نزدیک"
    صبا کهربائیان، رضا راستی اردکانی، علیرضا باقر شمیرانی
    ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی سازه .، 1401
  6. "بررسی ظرفیت باربری فشاری، ستون های فولادی پر شده با بتن به روش اجزای محدود"
    علیرضا باقر شمیرانی، عرفان شعبانی
    چهاردهمین کنفرانس ملی بتن و بیستمین همایش روز بتن با موضوع بتن و توسعه پایدار، 1401
  7. "مدلسازی اثر همزمان تنش حرارتی و بار ثقلی بر روی دال بتن مسلح"
    علیرضا باقر شمیرانی، محمد علی عسگری
    دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، توسعه هوشمند و سیستم های پایدار، 1401
  8. "بررسی میکروآسیب دال بتن ژئوپلیمری تحت بارگذاری شبه دینامیکی به روش المان گسسته"
    احمدرضا عباسی، علیرضا باقر شمیرانی
    سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران، 1401
  9. "مطالعه تاثیر لرزه ای سبک سازی سازه های ساختمانی بتنی با محوریت سقف سبک مرکب"
    علیرضا باقر شمیرانی، صالح صابرطوسی
    بیست و چهارمین کنفرانس ملی بتن و زلزله، صفحات:1-17، 1400
  10. "مروری بر تحقیق های یک دهه اخیر در مورد بتن های خود ترمیم شونده مبتنی بر باکتری و مواد افزودنی شیمیایی و مقایسه روشها"
    علیرضا باقر شمیرانی، محمدمهدی صدفی
    هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری، صفحات:1-17، 1400
  11. "مقاوم سازی ساختمان از طریق فناوری سیستم مهاربند کمانش ناپذیر متشکل از هسته فولادی، بتن و غلاف ایجاد شده از الیاف مختلف"
    علیرضا باقر شمیرانی
    کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب، 1399